Pl@tform  

Home Contact Inloggen Sitemap

Wie we zijn
Wat we doen
Quick scan
Nieuws
 
Concept
Waarom wij?
Voordelen
Resultaat
Alg. voorwaarden
Vacatures
 
 
Onze kracht
wij begrijpen uw business! U kunt ons zien als bruggenbouwer tussen IT en organisatie.
 
Wie we zijn


Organisatie

Pl@tform ondersteunt organisaties bij opzet, inrichting, beheer en exploitatie van bedrijfsbrede en betrouwbare ICT-infrastructuren. Wij richten ons op bedrijven met 1 tot 50 werkplekken.

De oprichter van Pl@tform is universitair (bedrijfskundig) geschoold en heeft veel praktische ervaring opgedaan in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Wij zijn de mening toegedaan dat automatiseren een hulpmiddel is en geen doel op zich. Wij houden daarbij van een pragmatische aanpak. Het resultaat is belangrijker dan de lol van het ontwikkelen van technische hoogstandjes.

Wij geloven ook dat alles wel een keer is uitgevonden, dus we gaan dat niet nog eens een keer doen. Naast onze expertise is onze kracht dat wij inzage in de markt en de geboden oplossingen hebben. U kunt hier optimaal gebruik van maken.

Voor u betekent dit dat u nooit te veel zult betalen en dat u snel resultaten zal boeken. In deze onzekere tijden is dit wel zo prettig.

Pl@tform is een onafhankelijke organisatie met kennis en inzicht. De complexiteit van ontwikkelingen in de ICT brengen wij terug tot de juiste proporties: de inzet van ICT in uw organisatie op een degelijke en kostenefficiŽnte manier.

 

Copyright 2005 Pl@tform Automatisering. All rights reserved