Pl@tform  

Home Contact Inloggen Sitemap

Wie we zijn
Wat we doen
Quick scan
Nieuws
 
Concept
Waarom wij?
Voordelen
Resultaat
Alg. voorwaarden
Vacatures
 
 
 
Quick scan
een quick scan geeft snel inzage in de mogelijkheden die u heeft
 
 
Voordelen

 

Voordelen

Door onze pragmatische aanpak en onze methodiek van Quick scans bent in snel staat te beoordelen wat de status is van uw automatisering. Doordat wij onafhankelijk zijn en zelf geen producten leveren, kunnen wij u altijd het beste oplossing of product aanbevelen. Daarbij is een objectieve "second opinion" over hoe het zou kunnen ook al heel wat waard.

Rekening houdende met uw organisatorische- en technische mogelijkheden kunnen wij vervolgens, als u dat zou wensen, u verder begeleiden in het implementeren van de gekozen oplossing. U kunt hierbij gebruik maken van onze expertise opgedaan in projectmanagement.

Standaardoplossingen

Doordat zoveel mogelijk oplossingen gecreŽerd worden met standaard producten, hoeven geen dure consultants steeds uw applicaties of website aan te passen. Wat wij doen is uw organisatie op de rit zetten op een zodanige manier dat u zelf op een eenvoudige manier uw IT infrastructuur kan onderhouden. Mocht u ons toch nodig hebben, kunt u bij ons expertise inkopen. Zo betaalt u niet te veel en alleen wat u verbruikt.

Daarbij komt nog dat ŕ bij ons centraal staat. Wij richten ons volledig op u. Wij cultiveren het bijzondere en machtige gevoel dat onze klanten ervaren door zaken met ons te doen. En dŠt voeren wij door in alle elementen van onze bedrijfsvoering.

Concreet zijn de voordelen dus voor u:

bulletsnel inzage in uw automatiseringssituatie
bulletaltijd het juiste product of oplossing
bulletrelatief lage kosten door pragmatische aanpak
bulletu maakt optimaal gebruik van onze ervaring en expertise
bulletu bepaalt welke kant we opgaan
 

Copyright 2005 PL@tform Automatisering. All rights reserved