Pl@tform  

Home Contact Inloggen Sitemap

Wie we zijn
Wat we doen
Quick scan
Nieuws
 
Online services
Webdesign
E-mail management
Pakketselectie
Telewerken
Netwerk
Advies
Projecten
Support
 
 
 
Flexibel beheer?
bekijk nu onze mogelijkheden aangaande flexibele vormen van support.
 
Advies

 

Advisering over ICT projecten is in geen twee gevallen gelijk. Vaak kent de clint de contouren van de oplossing voor zijn probleem al. Om zijn zienswijze te formuleren heeft hij wel ondersteuning van een onpartijdige adviseur nodig. In andere gevallen snijdt de oplossing diep in de organisatie en is een externe partij nodig voor begeleiding. In weer andere gevallen ontbreken kennis of ervaring op een bepaald gebied.

Rol van Pl@tform

Pl@tform adviseert en ondersteunt management en directie van organisaties onder meer met betrekking tot -toepassing en integratie van ICT binnen de organisatie en bedrijfsprocessen, -veranderingsprocessen op het raakvlak van ICT, cultuur en organisatie, -risico-management, -interimmanagement

Helder geformuleerd ICT beleid is onontbeerlijk. Aan de ene kant kan het management grip krijgen of houden op de investeringen. En aan de andere kant kan het management deze investeringen laten bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie.

Wij kunnen u ondersteunen met de navolgende diensten:

bulletAnalyse (behoeften, wensen en doel)
bulletSparring
bulletOnderhandelingen
bulletProduct selectie
bulletVendor selectie
bulletEvaluaties
bulletInrichting "Integrale Service Keten"
bulletLange termijn strategie

Heeft u niet direkt een aanwijsbaar probleem of project waar u hulp bij zou kunnen gebruiken, maar zou u wl van tijd tot tijd eens eventjes met een deskundige willen klankborden? Die mogelijkheden zijn er. Vraag er naar.

 

 

Copyright 2005 PL@tform Automatisering. All rights reserved