Pl@tform  

Home Contact Inloggen Sitemap

Wie we zijn
Wat we doen
Quick scan
Nieuws
 
Online services
Webdesign
E-mail management
Pakketselectie
Telewerken
Netwerk
Advies
Projecten
Support
 
 
 
Werkwijze
Onze werkwijze is overzichtelijk en eenvoudig.
 
Online services

 

Online diensten

Emailworks en Pletform automatisering stellen zich tot doel betaalbare online diensten te leveren aan bedrijven en non profit organisaties zoals scholen. Hierdoor kunnen deze de dienstverlening naar klanten en/of relaties optimaliseren tegen lagere kosten.

bullet E-mail voor scholen: verbeteren van de communicatie met de ouders door het aanbieden van een platform waarmee scholen op zeer eenvoudige wijze intensief met ouders kunnen communiceren. Outlook of andere standaardoplossingen werken inefficient.
bullet Website: aanbieden van een mogelijheid voor bedrijven (en scholen) om websites zeer eenvoudig te beheren en up to date te houden. Hiervoor is geen kennis van Internet of webdesign benodigd. U bent dus niet meer afhankelijk van die handige ouder of van een extern bedrijf. U betaalt slechts eenmalig een bedrag!
bullet Intranet: De genoemde (Mambo) website is tevens perfect te gebruiken als Intranet. U kunt onder andere bestanden delen, agenda's delen, discussiegroepen maken, foto's delen, weblinks delen, chatten, etc. Alle modules zijn af te schermen middels wachtwoorden. U bepaalt wie er bij kan.
bullet Enquete: aanbieden van de mogelijkheid om ouders via het web een paar vragen te stellen. U stelt zelf de vragen op en electronisch wordt de link via mail verspreid. Ouders vullen de enquete in en de resultaten zijn real-time beschikbaar. U heeft er geen administratie aan.
bullet Groupware: een omgeving waarbij (veel) gebruikers op verschillende locaties via het internet samen kunnen werken aan projecten, bestanden, delen van aganda, delen van kennis, etc. Dit kan via het interne netwerk of via Internet.
 

Copyright 2005 PL@tform Automatisering. All rights reserved