Pl@tform  

Home Contact Inloggen Sitemap

Wie we zijn
Wat we doen
Quick scan
Nieuws
 
Online services
Webdesign
E-mail management
Pakketselectie
Telewerken
Netwerk
Advies
Projecten
Support
 
Thin client
 
 
Network based computing
Alleen de server vervangen en met uw oude PC's doorgaan met verbeterde prestaties! Lees hier hoe dit mogelijk is.
 
 

 

Netwerk

 

Een nieuw netwerk of bestaand uitbreiden?

Wilt u computers laten samenwerken, bestanden delen, gezamenlijke agenda, mail op elke werkplek, draadloos netwerk, centrale backup of een beter beheersbare situatie?

Hoe dan?

Het aanschaffen (of aanpassen) van een netwerk kan dit allemaal bewerkstelligen. Bij de aanschaf van een (nieuw) netwerk is het van groot belang, dat men rekening houdt met de kosten van het gebruik, de software en courseware. Pl@tform kan u adviseren op het gebied van de totale kosten: "Total Costs of Ownership" (TCO). In een overzichtelijk schema bieden wij u dan een duidelijk overzicht aan van wat de totale kosten zijn, een optelsom van: de aanschafkosten, de beheerskosten, de opleidingskosten en de software/courseware kosten.

Thin client/server netwerk?

U heeft nog veel oude PC's in gebruik en u wil een nieuw netwerk implementeren, maar u ziet op tegen de hoge kosten van nieuwe PC's. Wellicht is een Thin client/server netwerk voor u de oplossing. U ziet tevens de beheerkosten drastisch dalen.  Meer >>

Een draadloos netwerk, een verstandige keuze?

Met de nieuwste 55Mbps Wireless LAN technologie is het mogelijk een compleet draadloos netwerk te installeren. Internet, e-mail en printers overal beschikbaar waar u maar wilt. Betrouwbaar, snel en vooral goedkoop. Anders dan bij bekabelde netwerken hoeft u niet vooraf uw aantal werkplekken te bepalen en meteen een grote investering te doen. Een nieuwe PC in het netwerk? U koopt er gewoon een Wireless netwerkkaart bij!

Wilt u een uitbreiding op uw bestaande netwerk of wilt u een geheel nieuw netwerk. Of u wilt de beheerskosten van uw netwerk omlaag brengen. Wij leggen u voor wat de opties zijn met voor- en nadelen. U beslist zelf.

Neem nu contact met ons op.

 

Copyright 2005 PL@tform Automatisering. All rights reserved