Pl@tform  

Home Contact Inloggen Sitemap

Wie we zijn
Wat we doen
Quick scan
Nieuws
 
Online services
Webdesign
E-mail management
Pakketselectie
Telewerken
Netwerk
Advies
Projecten
Support
 
Web promotie
Zoekmachine
Prijzen
 
 
1 keer genoeg?
Het promoten van een web is geen eenmalige actie. Dit zal regelmatig dienen te gebeuren.
 
 
 

 

Zoekmachine


Postitie verhogen bij zoekmachines

U wilt toch ook dat uw website snel gevonden wordt door de belangrijkste zoekmachines?

Hoe dan?

Het aanmelden bij de zoekfuncties is een eenmalige actie en vaak ook de laatste actie die door een bedrijf wordt gedaan na het bouwen van een website.

Vaak is echter de eerste keuze van de zoekwoorden bij het aanmelden niet perfect en de indeling van de pagina's ook niet. Wij kunnen voor u onderzoeken op welke positie uw site staat en proberen deze positie verbeteren. De diverse zoekfuncties hebben verschillende methoden om te bepalen welke site het beste voldoet aan de zoekcriterea.

Indexering

Om het aanmelden effectiever te maken kan uw site aangepast worden voor een goede indexering door de zoekmachines. Hierdoor komt uw site hoger in de lijst wanneer mensen op zoek zijn naar de services en diensten die u biedt. Het aanpassen van de site gebeurt zonder het grafisch ontwerp aan te passen. Bij het aanmelden wordt uw site door een zoekmachine beoordeeld op het aantal keren dat een woord er in staat en waar het staat. Ook wordt er gekeken naar bijv. de namen van plaatjes en de omschrijving ervan. De zoekmachines werken met een soort straffen. Bijvoorbeeld onzichtbaar het woordje hotel 100 keer vermelden betekend dat uw site niet geaccepteerd wordt en dus niet vermeld in de zoekmachines of onderaan de lijst komt. Uw site optimaliseren komt er dus op neer dat er op het randje gebalanceerd wordt tussen hoog in de lijst of niet in de lijst.

Technieken

Bij sommige zoekfuncties is het nodig om speciale technieken te gebruiken om hoger te komen staan. Deze kennis is uiteraard bij Pl@tform in huis en staat tot uw beschikking. Indien wij uw positie gaan verhogen moet duidelijk zijn welke zoekfuncties belangrijk zijn voor uw doelgroep, aangezien het niet mogelijk is om met alle zoekfuncties tegelijk rekening te houden. Bovendien is het een proces dat zijn tijd nodig heeft.

Kijk hier voor prijzen of vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2005 Pl@tform Automatisering. All rights reserved