Pl@tform  

Home Contact Inloggen Sitemap

Wie we zijn
Wat we doen
Quick scan
Nieuws
 
ICT scan
Mail scan
Website scan
Internet scan
Security scan
Intranet scan
Contingency scan
Prijzen
 
 
Bent U er op voorbereid?
Wat gebeurt er als er bij u brand uitbreekt? bent u nog steeds in staat uw klanten te bedienen en de facturenen te versturen?
 
 
 

 

Contingency scan

 

Wat is een Contingency audit?

De Continu´teit scan, ook wel genoemd "Contingency audit" is een scan die bepaalt of uw organisatie bestand is tegen calamiteiten. U moet hierbij denken aan de mogelijkheid dat uw bedrijfspand met alle PC's en backups afbranden, een virus vernietigt alle bestanden of alles wordt gestolen uit uw kantoor. U zou weer binnen afzienbare tijd operationeel willen zijn. Maar heeft u dan de beschikking over alle gegevens, programma's en Internetconnecties.

Hoe werkt het?

Wij kijken naar de backup strategie, de offsite backup, het testen van het terugzetten van de backup, het bewaren van alle relevante programma's met de daarbij behorende registreer sleutels, Internetwachtwoorden, mailbestanden, leverancierscontracten, etc. Tevens bepalen we wat de behoefte is om op een andere locatie weer operationeel te zijn, mocht er zich een calamiteit voordoen.

Wat is het resultaat?

Uit deze scan komt een rapport waaruit blijkt of u bestand bent tegen calamiteiten. Tevens worden voorstellen gedaan wat de belangrijkse items zijn om nu aan te pakken, voordat het te laat is.

Hoe verder?

Op basis van uw eisen en wensen kunnen wij daadwerkelijk invulling geven aan een verzekering om in geval van een calamiteit weer binnen afzienbare tijd operationeel te zijn en, nog veel belangrijker, u heeft weer de beschikking over al uw (klant) gegevens.

Nog even de voordelen op een rijtje:

bulletnooit meer uw gegevens kwijt
bulleteen verzekering voor uw bedrijfscontinu´teit
bulletuw klanten kunt u altijd van dienst zijn
bulletu weet snel waar u aan toe bent
bulletSnelle check of gekozen richting juist

Neem nu contact op voor een Contingency scan.

 

 

Copyright 2005 Pl@tform Automatisering. All rights reserved