Pl@tform  

Home Contact Inloggen Sitemap

Wie we zijn
Wat we doen
Quick scan
Nieuws
 
ICT scan
Mail scan
Website scan
Internet scan
Security scan
Intranet scan
Contingency scan
Prijzen
 
 
Nr. 1
Uw webpage bovenaan de zoekmachines? Laat nu uw website promoten!
 

 

Website scan

 

Wat is een Website scan?

Een sitescan is een doorlichting van de performance van de huidige website van uw bedrijf. Er wordt gekeken naar de statistiek van de site. Hoeveel bezoek heeft men, waar komen de bezoekers vandaan, en wat wordt er met deze gegevens gedaan.

Er word onderzocht welke keywords gebruikt worden. De vermelding bij zoekmachines wordt onderzocht. Dit leidt tot een verbeterplan voor de huidige website.

Tevens wordt naar de structuur van de site gekeken. Wordt er gecommuniceerd wat er gecommuniceerd moet worden, komt de boodschap duidelijk over, spreekt de site de doelgroep op de juiste manier aan. Maar ook: functioneert de site goed, werken de reactie formulieren, zijn telefoonnummers adressen en e-mailadressen vindbaar.

Hoe werkt het?

Tijdens een intake worden concurrenten en concurrerende sites in kaart gebracht en word het website adres van het betreffende bedrijf opgegeven. Op basis van deze gegevens word de sitescan uitgevoerd. Dit zal veelal gebeuren vanachter een beeldscherm. Resultaat Verbeterpunten over bijvoorbeeld design, navigatie of promotie worden aangereikt in een rapport.

Hoe verder?

Afhankelijk van wat u wil kunnen de verbeterpunten aangepakt worden.

Neem nu contact op om een webscan uit te laten voeren.

 

Copyright 2005 Pl@tform Automatisering. All rights reserved