Pl@tform  

Home Contact Inloggen Sitemap

Wie we zijn
Wat we doen
Quick scan
Nieuws
 
ICT scan
Mail scan
Website scan
Internet scan
Security scan
Intranet scan
Contingency scan
Prijzen
 
 
Objectief
Laat uw ICT situatie eens door een onafhankelijke partij bekijken! Pl@tform is geen leverancier van producten. Wij zijn onafhankelijk en leveren alleen standaard totaaloplossingen.
 
 
 

 

Mail scan

 

Wat is een Mail scan?

De analyse van uw externe mail communicatie geschiedt door gebruik te maken van onze Mail Quick Scan. De ICT Quick Scan is een methodiek waarbij uw organisatie doorgelicht word op het gebruik van mail. Daarnaast wordt bekeken in hoeverre u gebruik maakt van uw klanten informatie opgeslagen in databases (verkoop informatie systemen)

Hoe werkt het?

Om de e-mail stroom in kaart te brengen worden interviews gehouden met sleutelfiguren uit uw organisatie. Op basis van deze gesprekken vormt zich een beeld van uw situatie. Daarnaast worden gegevens door het bedrijf aangeleverd over bv. de aantallen email (in- en uitgaand) en de tijd die er mee gemoeid gaat om deze adequaat te beantwoorden.

Wat is het resultaat?

Het resultaat is een rapport waarin kansen en knelpunten aangaande uw mail afhandeling zijn beschreven. Geprobeerd zal worden om per proces de extra opbrengsten en besparingen te kwantificeren waardoor duidelijk wordt welke toepassingen nu reeds interessant zijn en in de toekomst interessant kunnen worden. Tot slot worden in het rapport conclusies getrokken en aanbevelingen gedaan.

Hoe verder?

Na de oplevering en bespreking van het rapport zal in samenspraak met u worden vastgesteld welke kansen en knelpunten meer of minder belangrijk zijn en in hoeverre e-mail management toepasbaar kan zijn.

Redenen waarom een Mail Quick scan te laten uitvoeren:

bulletVerbetering van interne effiŽncy
bulletKlanten binding
bulletVerhoging omzet

Neem nu contact op voor een Mail scan.

 

Copyright 2005 Pl@tform Automatisering. All rights reserved