Pl@tform  

Home Contact Inloggen Sitemap

Wie we zijn
Wat we doen
Quick scan
Nieuws
 
Online services
Webdesign
E-mail management
Pakketselectie
Telewerken
Netwerk
Advies
Projecten
Support
 
Up
 
 
Citrix
Met behulp van een citrix server is het ook mogelijk remote te werken.
 
 

 

VPN

 

Virtual Private Network (VPN)

Veel ondernemingen realiseren grote voordelen door intensief samen te werken met partners, klanten en leveranciers. Zij concentreren zich op hun sterke punten en besteden de overige activiteiten die nodig zijn om klanten goed te bedienen uit aan een expert die ze efficiŽnt kan uitvoeren. De grootste voordelen worden bereikt als ook systemen worden gekoppeld.

Tevens zien steeds meer bedrijven de voordelen van thuiswerken in waardoor werknemers efficiŽnter met tijd omgaan.

Hoe doe ik dat veilig en efficiŽnt?

Een Virtual Private Network (VPN) is een veilige manier om een bedrijfsnetwerk uit te breiden door middel van een gedeelde infrastructuur. Op deze manier kan het zelfde beleid ten aanzien van beveiliging, beheer en netwerkprestaties gelden als in het eigen netwerk van een organisatie. Om de vertrouwelijkheid van gegevens en de compatibilteit van netwerken te waarborgen, zenden VPN's informatie door een versleutelde 'tunnel'. De tunnels die ervoor zorgen dat VPN's veilig zijn worden opgezet door VPN Client-software op een PC of laptop en aan de andere kant van de verbinding door een VPN Concentrator. De functie van een VPN Concentrator kan ook door sommige firewalls of routers worden uitgevoerd. De VPN Client en Concentrator zorgen voor versleuteling en ontsleuteling van gegevens zodat buitenstaanders deze niet kunnen bekijken of bewerken. Een VPN is daardoor een goed en voordelig alternatief voor een Wide Area Network (WAN) dat gebruik maakt van huurlijnen of ingekochte verbindingen. In een VPN wordt data verstuurd via een infrastructuur die wordt gedeeld met anderen, zoals het Internet of het netwerk van een service provider.

Waarom?

Lagere kosten dan met een eigen netwerk. Totale kosten van een VPN-netwerk zijn laag door lagere kosten voor verbinding, apparatuur en beheer.

Flexibel werken met partners en op lokatie VPN-verbindingen voor nieuwe partners en werknemers kunnen zeer eenvoudig worden toegevoegd

Neem nu contact met ons op.

 

Copyright 2005 PL@tform Automatisering. All rights reserved